Наше виробництво
Organic Export

До того як мед потрапить до наших іноземних клієнтів, він проходить дбайливий процес його відбору та переробки.  Все починається з візуального аудиту пасіки українського бджоляра та відбору зразків меду. Відібрані зразки досліджуються на показники безпечності та якості в Дослідницькому Центрі, де на основі результатів досліджень приймається рішення про придбання партії та транспортування до виробничого комплексу.

Наше виробництво – це важлива ланка у процесі експорту меду. Відкритий у 2015 році він обладнаний найсучаснішим обладнанням, яке дозволяє нам досягнути виробництва найвищої якості продукту. Ми використовуємо унікальну бережливу технологію переробки, яка гарантує мінімальний вплив на активність ферментів  та рівень гідроксиметилфурфуролу. Це забезпечує збереження природності та корисних властивостей справжнього українського меду. Ми переробляємо мед відповідно до норм безпеки харчових продуктів та концепції HACCP, сертифіковані за стандартом ISO 22000.